یکی از پرطرفدارترین تنقلات موجود در دنیا، لواشک است. لواشک در واقع همان عصاره میوه است که در برابر نور خورشید و یا در فر اجاقگاز خشک شده و بسته به میوههای مصرفشده، در طعمهای ترش، شیرین و ملس به وفور یافت میشود.
فصل بهار که گوجه سبز در همهجا یافت میشود، بهترین موقع برای تهیه یکی از خوشمزهترین و ترشترین لواشکها یعنی، لواشک گوجه سبز است.
- برای تهیه لواشک گوجه سبز ابتدا باید؛ گوجه سبزها را شسته و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید.
- مقداری آب روی میوهها بریزید. آب باید به قدری باشد که کامل روی گوجه سبزها را بپوشاند.
- به مقدار کم نمک و در صورت تمایل کمی شکر به گوجهها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. درب ظرف را کامل نبندید زیرا سر میرود.
- آنها را با یک کفگیر هم بزنید تا هم ته نگیرد و هم بهتر له شود.
- وقتی گوجه سبزها پخته شدند و مایع به غلظت رسید، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند سپس از صافی عبور دهید.
برای آگاهی از طرز تهیه لواشک گوجه سبز به لینک زیر رجوع نمایید.
- ۹۹/۰۴/۰۹