توت سیاه از میوههای تابستانی با طعم ترش و شیرین است که خواص زیادی دارد. اگر شما مقدار زیادی توت سیاه خریداری کرده باشید که از میزان مصرفتان بیشتر باشد، با آن چه میکنید؟ معمولا یکی از روشهایی که در چنین مواقعی خانمهای کدبانو به آن روی میآورند، تهیه مربا و شربت میوه است.
طرز تهیه توت سیاه خانگی
مواد لازم برای تهیه ۱/۲ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) شربت | |
توت سیاه | ۴۵۰ گرم |
شکر | ۶ قاشق غذاخوری (معادل ۷۵ گرم) |
آب | ۱/۴ فنجان (معادل ۵۹ میلی لیتر) |
لیمو ترش (اختیاری) | ۱ عدد |
- ابتدا ساقه توتها را بگیرید، سپس توت، شکر و آب را در یک شیرجوش متوسط بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
- اگر دوست دارید شربت کمی ترشتر شود، آب یک عدد لیمو را گرفته و به مواد موجود در شیرجوش اضافه کنید.
- اجازه دهید مخلوط بر روی حرارت متوسط بجوشد و مرتب آن را هم بزنید تا شکر حل شود.
- سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید مخلوط بر روی حرارت ملایم ریز جوش بزند تا غلیظ شود.
- حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه به حرارت دادن مخلوط بر روی حرارت ملایم ادامه دهید و زمانی که شربت غلیظ شد، آن را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
برای آگاهی از طرز تهیه کامل توت سیاه در منزل به لینک زیر رجوع نمایید.
طرز تهیه شربت توت سیاه خانگی خوشمزه
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید.
- ۹۹/۰۴/۱۰